مبارزه با شپش

  • موضوع :
  • نویسنده : مدیر وبسایت
  • در : 6:39 ب.ظ

مبارزه با شپش

مبارزه با شپش ، شپش سر ، از بین بردن سریع شپش ، رهایی از شپش ، درمان شپش ، د.د.ت در درمان شپش ، بهداشت محیط ، پیشگیری از ابتلا به شپش

مبارزه با شپش

شپش ها با تغذیه خون از میزبان خود سبب بروز التهاب و خارش در پوست می شوند . این انگلها بر خلاف کک ها فاقد بال و توانایی پرواز هستند و به همین علت تنها در صورت تماس جاندار مبتلا با یک جاندار سالم ، از میزبان اول به میزبان دیگر راه می یابند . شپش ها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آنها تنها یه گونه از جانداران را به عنوان میزبان انتخاب می کنند .

مبارزه و پیشگشیری با شپش ها ی انسان

برای جلوگیری از آلودگی به شپش بهترین راه نظافت شخصی است و این در صورتی است که تمام افراد جامعه آنرا رعایت کنند ولی چون اشخاصی وجود دارند که بهداشت را رعایت نمی کنند لذا این طرز پیشگیری موقتی خواهد بود .

در مواقع خطر و فوری مثلا در اثر بروز اپیدمی ها بهترین راه مبارزه استفاده از روشهای فیزیکی ( حرارت ، جوشاندن و .. ) و یا شیمیایی ( مصرف حشره کشها و … ) می باشد . ساده ترین روش فیزیکی برای مقابله با شپش حرارت خشک مانند اطو کشیدن لباس می باشد . شستن لباسها با آب جوش و محلولهای ضد عفونی کننده در مبارزه با شپش بسیار مفید می باشد . بهترین راه مبارزه با شپش در مواقع اپیدمی بیماریها استفاده از حشره کشها می باشد ، استعمال گرد د.د.ت به صورت پودر ده درصد نتیجه خوبی داده است . گردپاشی باید در سر ، پوست و لباس انجام گیرد و معمولا دوباره به فاصله ۷-۱۰ روز تکرار شود زیرا د.د.ت روی تخم ها بدون اثر است و پس از یک هفته تخمهای باقیمانده از لارو خارج و ممکن است نسل جدید استقرار یابد و لذا گردپاشی بار دوم برای کشتن این نسل لازم است .

مبارزه با شپش ,سمپاشی سوسک , سمپاشی سوسک ریز , سمپاشیشرکت معتبر سمپاشیشرکت معتبر سمپاشی سوسک آشپزخانهسمپاشی در تهرانگندزدایی اصولیسمپاشی منازل , سمپاشی سوسک منازل , سمپاشی موشسمپاشی ساس , سمپاشی , سمپاشی سوسک فاضلاب , سمپاشی مورچه  , موریانه , سمپاشی موریانه , ضرورت سمپاشی مورچه , زندگی مورچه ها

سمپاشی سوسک ، سمپاشی موش ، سمپاشی سوسک فاضلاب ، سمپاشی منازل ، سمپاشی در تهران ، ساس 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *