موش ها و آفتی برای زندگی

  • موضوع :
  • نویسنده : مدیر وبسایت
  • در : 2:48 ق.ظ

موش ها ، سمپاشی سوسک , سمپاشی سوسک ریز , سمپاشیشرکت معتبر سمپاشیشرکت معتبر سمپاشی سوسک آشپزخانهسمپاشی در تهرانگندزدایی اصولیسمپاشی منازل , سمپاشی سوسک منازل , سمپاشی موشسمپاشی ساس , سمپاشی , سمپاشی سوسک فاضلاب , سمپاشی مورچه  , موریانه , سمپاشی موریانه , ضرورت سمپاشی مورچه , زندگی مورچه ها

سمپاشی موش ، موش ها ، موش خانگی ، موش فاضلاب ، موش صحرا

جوندگان(موش ها ):

تقریبا نیمی از پستاندارانی که تاکنون شناخته شده اند،جونده اند.گاهی به انان جانوران گاز زننده هم میگویند،چون در دهانشان فقط دو دندان پیشین در ارواره بالا و دو دندان پیشین در ارواره پائین دارند.این دندان ها در موش ها با باقی پستانداران متفاوت است چون دندانهای پیشین انها در تمام طول عمرشان رشد میکند.
به همین دلیل عادت به جویدن در موشها کاملا ملموس است.

بیشتر جوندگان جانورانی کوچک هستند ولی روشهای زندگی انها بسیار متفاوت است.بسیاری از انها(موش) در نقب های زیرزمینی از خود محافظت میکنند و بقیه از درخت بالا میروند.
بعضی میتوانند بدوند و بعضی میتوانند بپرند.بسیاری از جوندگان(موش) شناگران خوبی هستند.

پراکندگی موش ها:

موش ها تقریبا در کل جهان زیست میکنند بجز قطب جنوب
طول عمر انها از ۱تا۴ سال است و از زیر شاخه مهره داران رده پستانداران و راسته جوندگان میباشند.
بیشتر موش ها تماس اندکی با انسان دارند.تنها یک گونه انها یعنی موش خانگی،به افتی جهانی تبدیل شده و موجب خرابی و انتشار بیماریهاست.موش ها هر کجا که انسان زندگی میکند زندگی میکنند و به سرعت با محیط جدید سازگار میشوند و تولید مثل میکنند.
در نواحی سرد و مرطوب موش ها در خانه ها پناه میگیرند.در جاهای دیگر میتوانند بیرون از خانه زندگی کنند و اغلب مجراهائی حفر میکنند که محلی به عنوان لانه،بخش هائی برای انبار کردن غذا و چندین راه خروج برای فرار از دشمنان متعدد دارد.

تغذیه موشها:

بیرون از خانه ، موشها معمولا شب فعالند و از میوه ها،دانه ها و ریشه گیاهان تغذیه میکنند اما در داخل خانه، تقریبا در تمام اوقات فعالند و هر چه پیدا کنند میخورند.
حتی صابون و چسب.انها بیشتر از انچه میخورند اسیب میرسانند و به خصوص با جویدن سیمهای برق مشکل ایجاد میکنند.

موش ها دارای گونه های بسیار متفاوتی میباشند اما در این میان تنها چند گونه هستند که به عنوان افت شناخته شده و معضلی برای جامعه انسانی به لحاظ سلامت جسمانی و روانی محسوب میشوند که عبارتند از :
موش خانگی که به وفور یافت میشود و با شرایط خود را وفق داده تا جائی که در هر نوع شرایطی یافت میشود.مثال:
در اپارتمان.، در خانه های ویلائی،در ادارات و کارخانجات و…
موش فاضلاب که بیشتر در همان محدوده فاضلاب زیست میکند اما در بعضی موارد در ساختمان ها و محیط های صنعتی هم یافت میشود.
موش صحرا(رات)این نوع موش بیشتر در صحرا ها و زمین های کشاورزی یافت میشود اما در بعضی موارد در کارگاه های صنعتی که در مجاورت زمین کشاورزی یا بیابان بوده اند یافت میشود.

علی رغم مبارزات بسیار زیادی که برای از بین بردن موش ها میشود اما همچنان انها به وفور و پراکندگی بالا یافت میشوند.دلیل بارز این موضوع را میتوان به هوش بالای این حیوان و قدرت رشد و تکثیر زیاد اشاره کرد.
سالانه میلیونها تن سم خوراکی،سم دافع،انواع تله زنده گیر،دستگاه های تولید امواج و … تولید میشوند به جهت مبارزه با این موجودات اما با وجود تمام این راه کارها تنها و تنها موفق به کنترل جمعیت انها شده اند .

موش ها به دلیل همه چیز خواری مشکلی در رابطه با تغذیه ندارند و براحتی خود را با شرایط موجود هماهنگ میکنند تا جائی که دیده شده انها مبادرت به خوردن صابون نیز کرده اند.
همچنین موش ها همزاد خوار هم هستند و در شرایط اضطراری موش ضعیف تر قربانی همنوعان خود میشود .

سمپاشی سوسک , سمپاشی سوسک ریز , سمپاشیشرکت معتبر سمپاشیشرکت معتبر سمپاشی سوسک آشپزخانهسمپاشی در تهرانگندزدایی اصولیسمپاشی منازل , سمپاشی سوسک منازل , سمپاشی موشسمپاشی ساس , سمپاشی , سمپاشی سوسک فاضلاب , سمپاشی مورچه  , موریانه , سمپاشی موریانه , ضرورت سمپاشی مورچه , زندگی مورچه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *