برای سمپاشی آفت های گیاهان و یا حشرات نیاز به یک دستگاه سمپاشی دارید. در این مقاله قصد داریم که تمامی اطلاعاتی که نیاز دارید برای تهیه یک دستگاه مناسب بدانید را در اختیار شما قرار دهیم.
در ادامه همراه ما باشید:
برای انجام هر نوع سمپاشی نیاز به یک دستگاه سمپاشی دارید تا سموم به طور یکنواخت بر روی سطح مورد نظر پاشیده شود.
برای سمپاشی دستگاه های متنوعی وجود دارد که انتخاب دستگاه مناسب برای شما بستگی به ابعاد پروژه سمپاشی شما دارد. به عنوان مثال دستگاهی که برای یک خانه وجود دارد با دستگاهی با ابعاد یک باغ متفاوت است. در ادامه انواع دستگاه های سمپاش را معرفی خواهیم کرد:
این دستگاه دارای یک مخزن است که برای مصارف کوچک مانند سمپاشی باغچه یا گلخانه مناسب است. سیستم دستگاه سمپاشی دستی قوی نبوده و به همین دلیل برای کاربری های کوچک مناسب است.
این دستگاه ها ابعاد کوچکی دارند و قیمت آن ها به نسبت باقی دستگاه های بسیار پایین است.
سمپاش های شارژی همانطور که از نامشان پیداست باید توسط منبع تغذیه شارژ شوند تا بتوان از آن ها استفاده کرد. این دستگاه ها دارای یک موتور است که به کمک آن سموم با فشار پاشیده می شوند.
حتی می توان در این دستگاه ها سموم را با کودهای شیمیایی و یا آب مخلوط کرد و سپس استفاده کرد.
این دستگاه دارای یک موتور قوی برای پمپاژ است که مواد را از داخل مخزن به بیرون هدایت میکند. این دستگاه ها بسیار مناسب فضاهای بزرگ هستند.
این دستگاه فاقد موتور است. عملیات پمپاژ با یک تلمبه دستی صورت می گیرد و دارای مخزن هایی با حجم های متفاوت است. میزان فشار پمپاژ در این دستگاه ها قابل تنظیم است و برای سمپاشی در باغ یا گلخانه های بزرگ مناسب است.
برای خرید یک سمپاش مناسب به موارد زیر توجه کنید:
اولین نکته قبل از تهیه سمپاش که باید توجه کنید آن است که بدانید چه نوع دستگاهی مناسب کار شما است. برای انتخاب دستگاه مناسب حتما مطالبی که در بالا ذکر شد را مطالعه نمایید.
مورد بعدی که هنگام خرید دستگاه باید به آن توجه کنید, حجم مخزن دستگاه است. برای انتخاب حجم مناسب باید ابعاد پروژه خود را در نظر بگیرید. به عنوان مثال مخزن کوچک برای سمپاشی های خانگی و مخزن بزرگ برای سمپاشی های فضاهای بزرگتر مناسب است.
عموما جنس دستگاه ها پلاستیک است, البته دستگاه هایی که برای کاربری های کشاورزی استفاده می شوند از جنس استیل نیز هستند.
توجه داشته بشاید که نوع جنس می تواند بر وزن نهایی دستگاه و در نهایت بر قیمت آن تاثیر بگذارد.
اگر دستگاهی را انتخاب کنید که برای پاشش سموم به شلنگ نیاز دارد, باید به اندازه طول شلنگ توجه کنید تا در هنگام کار دچار مشکل نشوید.
معمولا دو نوع لنس موجود است که بر روی دستگاه نصب می شود. لنس معمولی و لنس تلسکوپی.
برای انتخاب لنس مناسب با دستگاه خود باید یکی از انواع لنس های فایبرگلاس و یا استیل را انتخاب کنید.
به طور کلی دو نوع دستگاه وجود دارد, دستگاه با فشار ثابت و دستگاه با فشار متناوب.
در دستگاه فشار ثابت محتوی درون مخزن با یک فشار ثابت از نازل خارج می شود, اما در دستگاه های با فشار متناوب میزان فشار را خودتان می توانید توسط یک پیچ تنظیم کنید.
از دیگر مواردی که هنگام تهیه دستگاه باید به آن توجه داشته باشید, سهولت در استفاده و جا به جایی دستگاه است.
قیمت دستگاه ها از چندین هزار تومان تا چندین میلیون تومان متغیر است و به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد.