یکی از انواع حشراتی که در محیط زندگی یافت می شود ماهی نقره ای یا بید کاغذ است. رنگ آن سفید و نقره ای است و بر خلاف نامش این حشره هیچ ربطی به ماهی ندارد. فقط به لحاظ ظاهری ( حرکت سریع و شکل مخروطی و باریک در انتهای شکم ) همنام ماهی شده است. نام بید کاغذ نیز برای آن انتخاب شده است که این حشره کاغذ, دستمال کاغذی و هرچیزی که درونش پلی ساکارید داشته باشد می خورد.
این نوع حشره هیچ گونه بیماری به انسان منتقل نمی کند. همینطور نیش نمی زند و گاز نمی گیرد. ماهی نقره ای از نشاسته و سایر انواع قند ها تغذیه می کند.
طول عمر این حشرات بین ۲ الی ۸ سال است. ماهی نقره ای یک حشره شب رو, فاقد بال و دارای دو عدد شاخک است. طول آن ها بین ۱۳ الی ۲۵ میلی متر است.
خود این حشره غذای هزارپا, گوش خیزک و عنکبوت است.
ماهی نقره ای می تواند موجب ایجاد آلرژی از نوع آسم در انسان شود. این حشرات تنها می توانند باکتری ها را با خود حمل کنند. باکتری ها به پاهای این حشره می چسبند.
این حشره علاقه مند به محیط های تاریک و مرطوب است. از راه ترک ها و سوراخ هایی که در گوشه و کنار خانه است, به درون خانه نفوذ پیدا می کنند.
این حشره اغلب در سرویس بهداشتی و حمام پیدا می شود. مناسب ترین محل برای زیست آن ها همین دومکان است.
برای جلوگیری از حضور این حشره در خانه, نکاتی را خدمت شما عزیزان عرض می کنیم:
همانطور که گفته شد, این حشره علاقه مند به محیط های مرطوب مانند سرویس بهداشتی و یا حمام است. سعی کنید. با استفاده از یک پنکه و یا کولر مکان را کاملا خشک کنید. وقتی رطوبتی نباشد, این حشره هم نخواهد بود.
تمامی شکاف ها و درزهای موجود در در و دیوار خانه را پر کنید. احتمال لانه کردن این حشرات در های مکان های تاریک مثل آشپزخونه و سرویس بهداشتی و حمام وجود دارد.
سعی کنید دمای خانه همیشه خنک باشد. دمای ۲۲ درجه عالی است. زیرا ماهی نقره ای ها علاقه به هوای گرم دارند.
اگر کاغذ باطله زیاد دارید, آن ها را به کیوسک های بازیافت زباله بدهید و از تجمع و جذب این حشرات خودداری کنید. بید کاغذ همان طور که از اسمش پیداست بسیار علاقه مند به کاغذ است.
در هنگام نگه داری از مواد غذایی, نهایت دقت را به خرج دهید. سیب زمینی و میوه ها را در جای مناسب و یا بهتر است درون ظرف در بسته نگه داری کنید. این دو نوع خوراکی بهترین غذا برای ماهی نقره ای ها است.
برای دفع و نابودی این حشره نباید منابع غذایی در اختیارشان قرار دهید. برای این کار سعی کنید که مواد غذایی را درون ظرف های بسته بندی قرار دهید. لباس های کثیف را به طور مرتب بشویید. از انبار کردن لباس ها خودداری کنید.
اگر هیچ یک از موارد گفته شده کارساز نبود و یا مایل به انجام آن ها نیستید, با متخصصان ما برای سمپاشی این حشرات تماس بگیرید. شماره های مورد نیاز در سایت ثبت شده است.