بیماری های منتقله از کنه

  • موضوع :
  • نویسنده : مدیر وبسایت
  • در : 5:39 ب.ظ

بیماری های منتقله از کنه , سمپاشی سوسک , سمپاشی سوسک ریز , سمپاشیشرکت معتبر سمپاشیشرکت معتبر سمپاشی سوسک آشپزخانهسمپاشی در تهرانگندزدایی اصولیسمپاشی منازل , سمپاشی سوسک منازل , سمپاشی موشسمپاشی ساس , سمپاشی , سمپاشی سوسک فاضلاب , سمپاشی مورچه  , موریانه , سمپاشی موریانه , ضرورت سمپاشی مورچه , زندگی مورچه ها
بیماری های منتقله از کنه

کنه و بیماری های منتقله از آن

کنه جزء گروهای بند پایان هستند که در طبیعت به فراوانی دیده می شوند. کنه روی حیوانات اهلی ، جوندگان و در اصطبل ها زندگی می کند. غیر از این گونه کنه ها گونه دیگری نیز وجود دارد که روی گیاهان زندگی می کنند. این کنه ها باعث خسارات زیادی به کشاورزان شده و این مسئله بسار مهم می باشد.

 

نقش بیماری زایی کنه ها 🙁 بیماری های منتقله از کنه )

کنه ها با نیش زدن باعث آزار انسان شده و نیش آنها بسیار دردناک می باشد و ممکن است بیماری تب راجعه را به انسان انتقال دهند . کنه ها در اثر خونخواری ایجاد خارش ، سوزش ، کم خونی می کند و همچنین با نیش زدن مکرر باعث فلج کنه ای می شوند. بیماری سیستمیک لایم و بیماریهای تک باخته ای با بز یا وتیلریا و از جمله بیماری های منتقله از کنه ها می باشد.

 

راه های مبارزه با کنه ها :

۱- بازسازی کردن خانه ها طویله هایی که دیوار آنها از گل ساخته شده است به این دلیل که دیوارهای گلی محل مناسبی برای رشد کنه ها می باشد.

۲- استفاده از پشه بند و خوابیدن روی تخت در مناطق روستایی این کار انسان را از نیش کنه محافظت می کند . همچنین پایه های تخت در ظرفی محتوی نفت قرار گیرد تا کنه ها نتوانند از آن بالا روند.

۳- ایجاد حمام ضد کنه به این صورت که یک دالان درست کرده و داخل آن مایع ضد کنه را پرکرده و حیوان کنه دار را داخل این حمام کرده و او را مجبور به شنا می کنند تا طول حمام را با شنا طی کرده و از طرف دیگر خارج شود. البته قبل از حرکت به داخل حمام ، ابتدا حیوان را مجبور به خوردن آب می نمایند تا در مسیر حمام نیاز به آب نداشته باشد . در غیر این صورت حیوان مسموم خواهد شد.

 

سمپاشی سوسک ، سمپاشی موش ، سمپاشی سوسک فاضلاب ، سمپاشی منازل ، سمپاشی در تهران ،مقاومت به سموم در حشرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *