مقاومت به سموم در حشرات , سمپاشی سوسک , سمپاشی سوسک ریز , سمپاشی , شرکت معتبر سمپاشی , شرکت معتبر سمپاشی سوسک آشپزخانه , سمپاشی در تهران , گندزدایی اصولی , سمپاشی منازل , سمپاشی سوسک منازل , سمپاشی موش , سمپاشی ساس , سمپاشی , سمپاشی سوسک فاضلاب , سمپاشی مورچه , موریانه , سمپاشی موریانه , ضرورت سمپاشی مورچه , زندگی مورچه ها
بوجود آمدن تغییراتی در جلد حشره مانع ورود سم به داخل بدن می شود. این ممانعت فرصت کافی برای سایر مکانیسم های مقاومت را بوجود می آورد. مقاومت مگس های خانگی از این نوع مقاومت گزارش شده است.( مقاومت به سموم در حشرات )
دو گروه از آنزیم های حشره در مقاومت حشره ها به انواع سم مشارکت دارند این آنزیم ها با شرکت در فعل و انفعالات شیمیایی باعث شکسته شدن سموم می شوند . مانند آنزیم های زیر:
Glutathione S-transferases. Mixed function . Esterases و oxidases
سموم بر روی سیستم عصبی حشرات عمل میکنند .در مقاومت تغییردر سیستم هدف حشرات که ازبدترین مقاومت ها می باشد حشره با تغییر در ساختمان اهداف سموم که اکثراً کانال های یونی هستند باعث عدم اثر بخشی سموم می باشد. به طور نمونه حشرات تعداد کانال های یونی سدیم و پتاسیم را کاهش داده و باعث مقاومت می گردد.
حشرات به دلیل تحریک پذیری سموم از تماس با سم خود داری می کنند و یا به جایی که سم وجود دارد وارد نمیشوند این نوع مکانیسم مقومت در حشرات به دلیل تغییرات فیزیولوژیکی در بدن حشرات است.
تغییرات رفتاری در حشرات باعث شده که سموم بر روی حشرات اثر نکرده و باعث شکست کنترل بیمار یهای منتقله توسط حشرات در دنیا شده است.
دفع سم یکی از مکانیسم های مقاومت به سموم در حشرات است. بدین معنی که سم بدون جذب شدن از طریق مقعد حشره دفع میشود.
شما به وسیله مشورت با شرکت سمپاشی نگارین صنعت و استفاده از کادر مجرب در حشره شناسی می توانید هر یک از موارد نام برده در بالا را مرتفع سازید.
سمپاشی سوسک ، سمپاشی موش ، سمپاشی سوسک فاضلاب ، سمپاشی منازل ، سمپاشی در تهران ،حشرات و آلوده کردن مواد غذایی