کنترل شیمیایی در مبارزه با جوندگان

  • موضوع :
  • نویسنده : مدیر وبسایت
  • در : 10:14 ب.ظ

کنترل شیمیایی

کنترل شیمیایی ، سمپاشی شیمیایی ، سمپاشی ،

کنترل شیمیایی در مبارزه با جوندگان

به طور کلی کنترل شیمیایی به استفاده از مواد و سموم شیمیایی اطلاق می شود که در مورد موش ها به سموم تدخینی ، آنتی کواگولان ها و سموم موش کش حاد تقسیم بندی می شود .

سموم تدخینی : از سموم تدخینی که برای مبارزه با موشها استفاده می شود می توان به سیانید کلسیم ، متیل بروماید ، دی اکسید کربن ، مونو اکسید کربن و دی اکسید گوگرد اشاره کرد .

اهم موش کشهایی که به صورت طعمه بکار می روند عبارتند از :

آنتی گوالان ها : سمومی هستند که از یک طرف باعث خونریزی داخلی و از طرف دیگر مانع لخته شدن خون می شوند و لذا حیوان در اثر خونریزی تلف می شود . مهمترین این سموم عبارتند از وارفارین ، فومارین ، کوماکلر ، اکتوسین سی و …

سموم حاد : این سموم به سه دسته تقسیم می شوند اول انهایی که به شدت برای انسان و حیوان سمی هستند ، دوم آنهایی که برای انسان و حیوان سمیت متوسط دارند و سوم آنهایی که دارای سمیت کمتری برای انسان و حیوان هستند و از سموم حاد می توان به آلفاکلروفیدرین ، برومتالین ، کلریمیین ، فلوراستامید ، و سولفات تالیم اشاره نمود .

در جدول زیر غلظت جونده کشهای مختلف برای مبارزه با موش نشان داده شده است .

درصد غلظت انواع جونده کشها

 نام جونده کش درصد غلظت
کلرفاسینون ۰/۰۰۵
دی فاسیون ۰/۰۰۵
فومارین ۰/۰۲۵
پیوال ۰/۰۲۵
وارفارین ۰/۰۲۵
برودیفاکوم ۰/۰۲۵
برومادیولوم ۰/۰۲۵

سمپاشی سوسک ، سمپاشی موش ، سمپاشی سوسک فاضلاب ، سمپاشی منازل ، سمپاشی در تهران ، روشهای کنترل جوندگان

کنترل شیمیایی در مبارزه با جوندگان ، سمپاشی سوسک , سمپاشی سوسک ریز , سمپاشیشرکت معتبر سمپاشیشرکت معتبر سمپاشی سوسک آشپزخانهسمپاشی در تهرانگندزدایی اصولیسمپاشی منازل , سمپاشی سوسک منازل , سمپاشی موشسمپاشی ساس , سمپاشی , سمپاشی سوسک فاضلاب , سمپاشی مورچه  , موریانه , سمپاشی موریانه , ضرورت سمپاشی مورچه , زندگی مورچه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *