تقسیم بندی حشره کش ها
به طور کلی برای مبارزه با حشرات مزاحم در مسکن و اماکن عمومی از سموم مختلفی استفاده می شود که به صورت زیر آنها را طبقه بندی می کنند :
۱- حشره کش های آلی کلره مانند BHC ( بنزن هگزا کلراید ) ، DDT ، دیلدرین ، آلدرین و …
۲-حشره کش های الی فسفره مانند مالاتیون ، پاراتیون ، دیازینون و …
۳- حشره کش های الی ازته مانند کاربامات ها ( بایگون ) و …
۴- حشره کش های الی نباتی و کشتقات مصنوعی آن
۵- حشره کش های کآلی گوگردی
۶-حشره کش های سبز معدنی مانند سبز پاریس
سموم فسفره بر روی آنزیم کولین استراز اثر می گذارند و مانع تجزیه استیل کولین به اسید استیک و کولین می گردند و در نتیجه عوارض مسمومیت در شخص ظاهر می گردد . ترکیب آنزیم با سم فسفره بسیار پایدار است و اگر شخص مورد معالجه قرار نگیرد به توجه به شدت آلودگی امکان تلف شدن وی وجود دارد .
این اصطلاح که به معنی حداقل دز کشنده است برای اغلب مواد سمی و خصوصا سموم پرمصرف مانند مواد آفت کش و حشره کش ها رواج دارد و عبارت است از مقداری از سم که از یک راه مشخص روی دسته ای از حیوانات آزمایشگاهی که دارای وزن ، سن ، جنس و شرایط زندگی یکسانی باشند اثر گذاشته و پنجاه درصد آنها را بکشد . LD50 را بر حسب میلی گرم بر کیلوگرم وزن حیوان از راه خوراکی بیان می کنند .
تقسیم بندی حشره کش ها , سمپاشی سوسک , سمپاشی سوسک ریز , سمپاشی , شرکت معتبر سمپاشی , شرکت معتبر سمپاشی سوسک آشپزخانه , سمپاشی در تهران , گندزدایی اصولی , سمپاشی منازل , سمپاشی سوسک منازل , سمپاشی موش , سمپاشی ساس , سمپاشی , سمپاشی سوسک فاضلاب , سمپاشی مورچه , موریانه , سمپاشی موریانه , ضرورت سمپاشی مورچه , زندگی مورچه ها
سمپاشی سوسک ، سمپاشی موش ، سمپاشی سوسک فاضلاب ، سمپاشی منازل ، سمپاشی در تهران ، کنترل شیمیایی در مبارزه با جوندگان