مبارزه با ساس
با بازدید شکاف ها و درزها در خانه و دیدن ساس زنده ، جلد ، نمف ، تخم یا پوسته آن می توان به وجود ساس پی برد . علاوه بر این ، لکه های کوچک قهوه ای یا سیاه روی ملافه ، دیوار و کاغذ دیواری نشانه وجود ساس می باشد . این لکه ها و مدفوع عمدتا خون اضافی می باشند در ضمن منازلی که در سطح وسیعی آلوده به ساس می باشند دارای بوی مشخصی هستند . این حشرات ممکن است در سطح وسیعی از طریق اسباب ، رختخواب و وسائل منزل آلوده انتقال یابند . ( مبارزه با ساس )
با خانه داری خوب و ایجاد شرایط صحیح زیست می توان از استقرار این حشره در منزل جلوگیری کرد . در آفتاب قرار دادن تشک ، تخت های فنری ، رختخواب ، تخته ها و قاب های تخت و نیز تمیز کردن کامل در کاهش این حشره کمک خواهد کرد ولی سبب حذف کامل آن نخواهد شد . هنگامی که ساس های تخت خواب در منزلی جای گرفتند فقط از طریق بکار گیری حشره کشها می توان آنها را مهار کرد . قسمتهای سمپاشی شده با حشره کشها را تا زمان خشک شدن نباید مورد استفاده قرار داد و در صورتی که آلودگی بسیار وسیع باشد ، بهتر است عملیات بعد از دو هفته مجددا انجام گیرد تا ساس های جوان و تازه از تخم در آمده کاملا از بین روند .
مبارزه با ساس , سمپاشی سوسک , سمپاشی سوسک ریز , سمپاشی , شرکت معتبر سمپاشی , شرکت معتبر سمپاشی سوسک آشپزخانه , سمپاشی در تهران , گندزدایی اصولی , سمپاشی منازل , سمپاشی سوسک منازل , سمپاشی موش , سمپاشی ساس , سمپاشی , سمپاشی سوسک فاضلاب , سمپاشی مورچه , موریانه , سمپاشی موریانه , ضرورت سمپاشی مورچه , زندگی مورچه ها ، سمپاشی ساس
سمپاشی سوسک ، سمپاشی موش ، سمپاشی سوسک فاضلاب ، سمپاشی منازل ، سمپاشی در تهران ، کنترل هیره ها