پسماند های بیمارستانی و خطرات ناشی از آن
به علت احتمال خطرزایی پسماند های بیمارستانی عفونی ، تعیین و شناخت این مواد در بیمارستان در مقایسه با پسماندهای خانگی بسیار مهم است . زیان های بهداشتی پسماندهای بیمارستانی ممکن است از تماس های شغلی مثل تماس کارکنان و کارگران خدمات بیمارستانی با پسماندها ناشی شوند . پسماندهایی از قبیل کیسه های محتوی خون آلوده به ویروس هپاتیت B و ایدز ، سرنگ ها ، گاز و وسایل پانسمان ، سوند و لوله های مصرف شده در معاینات و درمان های داخلی بدن و وسایل بخیه ، محیط های کشت آزمایشگاهی دارای میزان بالای باکتری ها ، انگل ها و مواد سمی و خطرناک و کلیه خموادی که پسماندهای عفونی را تشکیل می دهند باعث بروز مخاطرات انسانی و آلودگی زیست محیطی می شوند .
در مورد وجود ویروس ها در پسماند های بیمارستانی گفته می شود که مواد تشکیل دهنده پسماندهای بیمارستانی قادرند کلیه ویروس ها را با خود منتقل کنند . مدت فعالیت ویروس ها در پسماندهای بیمارستانی معمولا ۵ تا ۸ روز برآورد شده است .در میان بیماری های ویروسی موجود در پسماندهای بیمارستانی میتوان به ویروس های خطرناکی چون ایدز، هپاتیت B و مننژیت اشاره نمود . علاوه بر پرسنلی که به طور مستقیم با پسماندهای بیمارستانی در تماس هستند این مواد بهداشت بیماران ، پزشکان ، کارکنان مراکز درمانی ، ملاقات کنندگان و همچنین افرادی را که در مجاورت این مراکز حضور دارند را به طور مستقیم تهدید می کند .
سمپاشی سوسک ، سمپاشی موش ، سمپاشی سوسک فاضلاب ، سمپاشی منازل ، سمپاشی در تهران ، انتخاب محل کشتارگاه
پسماند های بیمارستانی , سمپاشی سوسک , سمپاشی سوسک ریز , سمپاشی , شرکت معتبر سمپاشی , شرکت معتبر سمپاشی سوسک آشپزخانه , سمپاشی در تهران , گندزدایی اصولی , سمپاشی منازل , سمپاشی سوسک منازل , سمپاشی موش , سمپاشی ساس , سمپاشی , سمپاشی سوسک فاضلاب , سمپاشی مورچه , موریانه , سمپاشی موریانه , ضرورت سمپاشی مورچه , زندگی مورچه ها