بیماری های ناشی از رشد قارچ ها در داخل ساختمان
عفونت های تنفسی مثل آسپرژیلوزیس و هیستوپلاسما در اثر استنشاق اسپورهای قارچی در مدت طولانی مدت بروز می کنند . رینیت ، الوئولاریس آلژریکن و پنومونیتیس با حساسیت مفرط نیز در اثر تماس طولانی مدت فرد در محیط کاری بوجود می آید .بیماری اسم نیز در اثر تماس با برخی از قارچ ها بوجود می آید .
رنیت آلرژیک نیز در افراد حساس که در تماس با عوامل قارچی یا سایر آلرژن ها مثل گروه گیاهان – مایت ها و موضوع حیوانات می باشند ، بوجود می آید . برخی دیگر از قارچ های عامل عفونت های پوستی نظیر ringworm و s,athleteml و atra- staehybotns موجب مرگ نوزادان می شوند که در محیط داخلی ساختمان رشد می کنند .
برخی قارچ های عفونی هستند که اگرچه ممکن است برای افراد سالم کشنده نباشد ولی باعث مرگ افرادی می شوند که دارای نقص ایمنی بوده و یا دارای سوختگی یا زخم جراحی باشند . علاوه بر اثرات بهداشتی ، قارچ ها قادرند به مصالح ساختمانی ، کتاب ها ، لباس ها ، مواد غذایی ذخیره شده صدمه بزنند . بیش از ۹۰ درصد قارچ ها در محیط های مثل آب های راکد و محیط های دارای رطوبت بالا رشد می نمایند .
ارتباط بین رطوبت در منازل ، رشد قارچ ها و نارضایتی ساکنین به مقدار زیادی مورد مطالعه قرار گرفته است . در انگلستان حدود سی درصد منازل دارای رطوبت و ۴۷ درصد رشد کپک هستند . ارتباط زیادی بین مشکلات بهداشتی ورطوبت با رشد کپک ها بویژه در خردسالان دیده شده است . حضور این کپک ها در افراد باعث ۵۰ درصد تنفسی تحتحانی و ۲۵ درصد علائم تنفسی فوقانی شده است .
مطالعات انجام شده در فنلاند نشان داده است که در ۵۲ تا ۵۸ درصد منازلی که دارای رطوبت بوده اند ناراحتی های شدیدی بویژه در کودکان مشاهده شده است .
بوتولیسم ، پسماند های بیمارستانی و خطرات ناشی از آن ، انتخاب محل کشتارگاه