فرمولاسیون حشره کش های ابقایی

  • موضوع :
  • نویسنده : مدیر وبسایت
  • در : 10:59 ب.ظ

فرمولاسیون حشره کش های ابقایی

حشره کش های ابقایی ، ددت ، ملاریا ، کنه ، ساس ، سوسک ، سمپاشی ، هیره ، کک ، کنسانتره امولسیفابل ، کنسانتزه غلظ ، فرمولاسیون حشره کش های ابقایی ، کنسانتره محلول در آب

فرمولاسیون حشره کش های ابقایی

حشره کش های ابقایی عموما به شکل خالص استفاده نمی شوند و به صورت ترکیبی از آن استفاده می شود که فرمولاسیون های خاص تهیه آن بستگی به روش های مختلف سمپاشی و به کار گیری سموم دارد . به طور کلی این نوع حشره کش های را به شکل پودر های قابل تعلیق در آب، کنسانتره‌های امولسیفابل یا سوسپانسیون تولید می کنند .
۱- پودرهای قابل تعلیق در آب

این نوع حشره کش ها به صورت پودری و خشک می باشند و درآن یک عامل فعال کننده سطحی وجود دارد که این عامل موجب حل شدن حشره کش در آب می شود . حشره کش همیشه با به هم زدن معلق می ماند .
۲- کنسانتره امولسیفابل
این کنسانتره از یک حلال و یک عامل امولسیون کننده تشکیل شده است که باعث حل شدن حشره کش می شود . و هنگامی که این ترکیب با آب مخلوط شود به شکل یک امولسون سفید مایل به شیری در می آید که حاوی قطرات ریز و معلق روغن است و این محلول با کمترین تکان به حالت سوسپانسیون بر می گردد.
۳- سوپانسیون غلیظ
این سوپانسیون از ذرات حشره کش یک عامل مرطوب کننده و مقداری آب تشکیل شده است و می توان ازاین فرمولاسیون سوپانسیونی با پایه آب ساخت . مواد تشکیل دهنده این فرمولاسیون قابل احتراق نیست و این از مزایای مهم آن است . ذرات این ماده درشت تر هستند و نسبت به کنسانتره های امولسیفابل روی سطح دیوار ماندگارتر بوده و تاثیر طولانی تری دارد .

مقاومت
مقاومت حشرات معمولا به خاطر استفاده از حشره کش ها اتفاق می افتد . هنگامیکه مقاومت حشرات آشکار شد باید حشره کشی دیگری جایگزین گردد که برای انتخاب حشره کش جایگزین باید به مکانیسم مقاومت ، حساسیت شناخته شده و با صرفه بودن و قابلیت دسترسی بستگی دارد . به طور کلی وقتی نسبت به انواع حشره کش ها مقاومت ایجاد شود از پیرتروئیدها استفاده می‌شود.

حشره کش های ابقایی مناسب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *