تله های نوری ( نصب و نگهداری)

  • موضوع :
  • نویسنده : مدیر وبسایت
  • در : 4:05 ب.ظ

تله های نوری , سمپاشی سوسک , سمپاشی سوسک ریز , سمپاشیشرکت معتبر سمپاشیشرکت معتبر سمپاشی سوسک آشپزخانهسمپاشی در تهرانگندزدایی اصولیسمپاشی منازل , سمپاشی سوسک منازل , سمپاشی موشسمپاشی ساس , سمپاشی , سمپاشی سوسک فاضلاب , سمپاشی مورچه  , موریانه , سمپاشی موریانه , ضرورت سمپاشی مورچه , زندگی مورچه ها

تله های نوری

تله های نوری ( نصب و نگهداری)

نگهداری تله های نوری

در مبحث قبلی در مورد تله های نوری و انواع ان توضیح دادیم . همانطر که صحبت شد تله های نوری با لامپ های فرابنفش کار می کنند که این لامپ ها جاذب حشرات هستند. هیچ وقت کارکردن با حداکثر توان لامپ ها از طریق ظاهر مشخص نمیشود .باید بدانیم که فسفر داخل لامپ پس از کارکردن در طول یک سال ۵۰ درصد کارایی خود را از دست میدهد. و در صورتی که از این لامپ ها به صورت مداوم استفاده می شود سالی دوبار باید تعویض شوند و در غیر اینصورت حداقل سالی یک بار احتیاج به تعویض می باشد. انجام این کار حتی زمانی که بنظر می رسد لامپ با قدرت تمام کار می کند ضروری است.

کنترل کردن اتصالات الکتریکی در زمان خارج کردن تله از مدار از جمله کارهایی است که باید انجام دهیم . همچنین کنترل کردن سیم های معیوب ، عایق بندی شکسته ، سوکتهای شکسته لامپ و سایر موارد بسیار حائز اهمیت می باشد و نیاز به خدمات تخصصی دارد.
شبکه خارجی تله را با برسی محکم تمیز کنید. رفلکتور و اکستریور تله را با آب گرم و ماده شوینده بخوبی شسته خشک نمایید. تاریخ تعویض لامپ را با استفاده از چسب و قطعه ای کاغذ در زیر تله بچسبانید.

نصب تله های نوری

نصب تله ها در جای مناسب بسار مهم بوده و نصب یک تله درجای مناسب بسیار موثرتر از نصب چندین تله با هم در جای نا مناسب می باشد. به این دلیل که بسیاری از حشرات در فاصله سی متری به تله واکنش نشان نمی دهند و مگس های خانگی نیز از فاصله ۷/۵ متری به تله ها واکنش نشان نمی دهند. نصب تله های نوری در راهرو های باریک و بلند در فاصله۷/۵-۴/۵ متری از ورودی بسیار موثر است.

در اماکن دارای بارانداز (مثل فروشگاههای زنجیره ای) نخستین خط دفاعی مناسب نصب تله سقف آویز در فاصله ۷/۵-۴/۵ متری از درهای سکوی بارگیری در داخل ساختمان است. تله هایی که فاصله بیشتری نسبت به کف دارند شب پره های بیشتری شکاری می کنند و تله هایی که نزدیک زمین هستند در صید مگس های خانگی موفق تر می باشند .
از تله های نوری تنها در اماکن داخلی استفاده کنید. استفاده از تله های نوری در اماکن خارجی موجب صید بیشتر حشرات غیر آفت خواهد شد . انتخاب درست تله های مورد نیاز و تعداد آنها بسیار مشکل است.

تله های سقف آویز دو سویه:

این تله ها باید به طور عمود بر در ها نصب شوند به دلیل اینکه اگر به صورت موازی درها نصب شوند باعث جذب حشرات از بیرون خواهند شد و حشرات از بیرون به داخل می شوند .در محوطه پذیرش کالا در ارتفاع ۳-۲/۵ متری از زمین و فاصله ۴/۵ متری از سکوی بارانداز در داخل ساختمان نصب شود.

تله های نوری دیواری و تله های نوری سه گوش:

معمولا در ارتفاع ۱/۵- ۰/۹ متری از زمین نصب می شوند. مگس های خانگی در نزدیکی سطح پرواز می کنند. این تله های نوری برای صید حشرات قبل از ورود به اتاق فرآوری و محوطه فروش قابل نصبند. نصب این قبیل تله ها در محل هایی که حشرات در آنها بداخل فضاهای باریک مثل راهرو ها و اتاق های کوچک کشیده می شوند بسیار موثر خواهند بود. تله های سه گوش باید در گوشه خارجی تقاطع راهروها نصب شوند تا از هر دو سو حشرات را به خود جذب نمایند.

تله های نوری را نباید مستقیما در بالای مواد غذایی روباز یا سطوح تهیه و طبخ مواد غذایی نصب نمود. تله های با تخلیه الکتریکی را بر خلاف تله های دارای صفخه چسبدار نباید درفاصله کمتر از ۱/۵ متر از این سطوح نصب نمود.
تله های حشره گیر دکوری چسب دار بهترین انتخاب برای مکانهای عمومی است.

 

سمپاشی سوسک ، سمپاشی موش ، سمپاشی سوسک فاضلاب ، سمپاشی منازل ، سمپاشی در تهران، تله های حشره گیر نوری کاربرد و انواع آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *