مواد شیمیایی خانگی
پاک کننده ها ، موم ، رنگ ، چسب ، دترجنت ها ، افت کشها و حلال ها ، پلاستیک ها ، الیاف پارچه ، مواد ساختمانی و موکت از مواد شیمیایی یا ترکیبات دارای مواد شیمیایی هستند که در خانه ها یافت می شوند . خطرات بهداشتی مرتبط با مواجهه طولانی مدت با مقادیر کم این آلاینده ها به خوبی مورد بررسی قرار گرفته است اما با وجود این استفاده نادرست از آئرسول ها در کاربرد حلال ها منجر به اختلالات حاد و مزمن و حتی مرگ شده است .
حشره کش های خانگی و آفت کشهای کشاورزی بکار رفته در مزارع جز موادی هستند که اغلب در هوای داخل ساختمان ممکن است وجود داشته باشند .
اثرات بهداشتی :
مهمترین عارضه ایجاد مسمومیت و حساسیت می باشد . کلردان که برای موریانه و مورچه بکار میرود می تواند ۲۰ سال در محیط باقی بماند . حشره کش هایی نیز که در محیط به عنوان ناپایدار دسته بندی شده اند اگر در خانه و دور از نور ، آب و … قرار داشته باشند می توانند سال ها در محیط پایدار باقی بمانند .علاوه بر اثار زیان بار آفت کش ها بر سلامتی انسان در حدود ۱۲۰۰ ماده بی اثر نیز در فرمولاسیون آن ها وجود دارد که می تواند خطراتی را در پی داشته باشد .
روش های کنترل آلودگی آفت کش ها و حشره کش ها:
– افزایش گردش هوای پاک در خانه
-بستن درب و پنجره در ساختمان های نزدیک مزارع در فصول سمپاشی
– استفاده درست و به موقع از سموم
– گرفتن درز و شکاف های ساختمان
مواد شیمیایی خانگی , سمپاشی سوسک , سمپاشی سوسک ریز , سمپاشی , شرکت معتبر سمپاشی , شرکت معتبر سمپاشی سوسک آشپزخانه , سمپاشی در تهران , گندزدایی اصولی , سمپاشی منازل , سمپاشی سوسک منازل , سمپاشی موش , سمپاشی ساس , سمپاشی , سمپاشی سوسک فاضلاب , سمپاشی مورچه , موریانه , سمپاشی موریانه , ضرورت سمپاشی مورچه , زندگی مورچه ها
سمپاشی سوسک ، سمپاشی موش ، سمپاشی سوسک فاضلاب ، سمپاشی منازل ، سمپاشی در تهران، سیاه زخم ، آلودگی مواد غذایی